Tänään oli mukamas niin kiireinen päivä, että päivälenkillekin kerkesin vain autolla. Huomasin kyllä autoon kävellessäni, että aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Vasta illansuussa palasin kotiin. Silloin oli vilu ja väsymys. Mietin hetken aikaa tekosyitä ulkoilun välttämiseen. Ehkä olin jopa tulossa kipeäksi, kun niin väsytti ja paleli. Sitten päätin kuitenkin vain lähteä edes pieneksi hetkeksi ulos.

Oikaisin metsikön läpi hiljaiselle peltotielle. Sinne selvittyäni aurinko oli jo laskemassa, ja pieni kuunsirppi noussut taivaalle. (Viimeöinen valvominen ei siis johtunut ainakaan täysikuusta.) Siellä metsän kätkössä juoksin tienpätkän kuin jänis, - samalla lailla piilossa ihmisten katseilta. Totesin juoksukuntoni parantuneen ehkä hiukan? Palelu ainakin lähti. Ja tuli hengästys tilalle.

**

Päivän Menu

Klo 9  : 2 kuppia kahvia ja 2 karjalanpiirakkaa

Klo 12 : Kalakeitto, mehu, ruisleipä + levite, juusto ja makkara

Klo 15  : Kahvikuppi, keksi ja kakkupala

Klo 16 : Mansikkalaku ja 1 hedelmäirtokarkki

Klo 17 : 1 jugurtti

Klo 18 : Tee sekä 2 juusto-suolakurkku-voileipää

Tämänjälkeen toivottavasti ei enää mitään tänä iltana.

 

*viheltelee itsekseen* Aika hyvä, terveellinen laihduttajan ruokavalio, vai mitä ? ;)

 

P.S. Oikeestaan mulle vois sopia parhaiten sellanen suklaapatukka-dieetti, mistä oon joskus kuullu huhuja.. Siinä saa syödä vain pelkkää suklaata. Onko joku kuullu sellasesta? Jos on dieettiohje koneen kätköissä jossakin, niin heittäkääpä mulle! :)