Pikapäivitys tänne. Tänään tänne oli löydetty google-hakusanalla LÄSKI, ja sitä osuvammalla sanallahan tänne ei vois löytääkään! :)

Pääsiäisreissun aikana kesä teki täyshyökkäyksen. Sinä aikana on narsissit ja sinivuokot puhjennu kukkaan pihalla. Tulppaanitkin aukee kohta. Reissuun lähtiessähän pihasta puolet oli vielä lumen peitossa Tänä aamuna haravoin pihan. Multaa pitäis ostaa. Rakastan tätä kevätaikaa, jolloin luonto herää.

Menkkojen puolesta reissu meni aika nappiin. Alkoi vasta eilen, reissun viimeisenä päivänä. Sitte ei enää niin haitannu. Syömisten puolesta meni ihan läskiks. Tein melkoista kaloripommi-possutuskakkua, jota myös söin paljon!! Myös karkkia meni alas lahjakkaasti. Vastapainoks oon koittanu jonkun verran liikkua. Vaaka oli tänä aamuna samassa lukemassa kuin viikko sit, joten ei oo onneks tullu painoo lisää possutuksista huolimatta. Tänään pitäis sit taas koittaa niukistella huomista punnitusta varten ;) Mun dieetti taitaa olla melkein kutistunu dieetiksi : "Laihduta yksi päivä kerrallaan ; ole nälässä viimeinen päivä ennen punnitusta.." No, katotaan, saanko huomiseks mitään pois. Jos ei, niin ei voi mitään. Yleisin kommentti mulle on silti edelleen : Sä oot tainnu vähän laihtua!! Lannistavaa kuulla, että tässä massassa 15 kilon pudotus on vain vähän.

Syvä huokaus.