Possumunkki täällä taas!! Ja heti nettiin. Pihamaa odottaa kyllä parturoijaansa, mutta milläs touhuat, kun ei nää? On pimeää.. Piha täynnä mörköjä, HUUUU! Tulee syksy ja pimeät illat. Hui.

Kolmen viikon vieroituskuuri netistä on sitten pidetty. Ei tehny yhtään tiukkaa. Mutta kun ei ollu nettiä, tuliki sitten yllättäen tekstailtua kännykällä niin, että puhelinlasku nosti hiukset pystyyn!! Hetken kakistelin, sitten rinkautin Tele Finlandille, että nyt pitää vaihtaa toisenlainen liittymätyyppi. Sellanen, minkä kans voi tekstailla enemmän. Se oli tietty taas vikatikki! Lipeväkielinen myyjä sai myytyä mulle samantien puhelimenkin! Puhelimen, jossa on isompi näyttö, pääsee kätevämmin nettiin. Siinä on navigaattori ja radio ja huipputason kamera, on pelejä ja ties mitä... Ehkä sillä voi lähettää niitä tekstareitakin? Se oli semmonen jytky-, ei kun kytkykauppa. Maksan puhelinta 7 euroo kuussa ikuisuuden ajan, ja kytkynä kaupan päälle tulee 1000 tekstaria kuussa... Ei pöllömpää, vai mitä?

Harmi vaan, että nyt ku oon taas netin ääressä, taitaa jäädä taas ne tekstarilähettelyt vähemmälle. Ja tuskin sillä isonäyttöisellä kännykällä sitten nettiinkään tulee kovin usein mentyä, kun on tässä tietokoneessa varmaan sentään vielä isompi näyttö. Kaiken kukkuraks se koko uus, hieno, limenvihreä puhelin on nyt kateissa!! Postin lähetysseuranta kertoo, että se on laitettu postiin keskiviikkona, on vastaanotettu täällä postissa perjantaina, mutta mulle ei oo tullu mitään ilmotusta lootaan sen paremmin ku kännykkäänkään sen saapumisesta. Minne se on hävinny?? Vetikö joku välistä? Onko sen saapumislappu edelleenlähetetty väliaikaiseen lomaosoitteeseen?  Pitänee käydä huomenna kyselemässä.

Oon mää tässä vaakallakin jo käyny. Mut en kerro lukemaa, ennen ku virallisena punnituspäivänä, keskiviikkona. Joku järjestys se on sentään oltava! (Ja painohan voi vaikka vähän tippua keskiviikkoon mennessä ;D ) Sen sijaan aion nyt leuhkia sillä, mitä kaikkea oon laihdutuslomani aikana vatsaani lappanu! Vielä illansuussa vedin poskeeni herkullisen Mariannetuutin. Nautin vielä, kun voin, sillä huomenna alkaa taas totinen urakka ;)

Laihdutusloman listatut herkut (*Luetaan vesi kielellä, kateellisen kauhistuneena päätä pyöritellen*)

- Lukuisia ihanan isoja PEHMIKSIÄ

- Muutama Marianne- ja Geishatuutti

- tavallisia Valiotuutteja

-  Murueskimo

- Eskimopuikkoja

- Erilaisia karkkipuseja, irtokarkkeja

- Paljon pullaa

- Pizzaa, hampurilaisia, Kebab ranskalaisilla

- Täytekakkua, keksejä

- Sipsejä!!

- Limsaa

- grillimakkaraa

- Lettuja jätskin ja hillon kans

- Leipää lisukkeineen

- Suklaata (aika vähän silti loppujen lopuks)

- Munkkeja

 JA LIIKUNTAA EN OO HARRASTANU JUURI MITÄÄN, PELKÄSTÄÄN UIMISTA!!

 

Että silleen!!