Siirretty toisesta blogista :

keskiviikko, 11. heinäkuuta 2012

Kannattaako Ufomixeillä laihduttaa

 
Niin siinä kävi, kuin pelkäsin. Vaaka näytti tänä aamuna 78. Ei sentään 80, jossa illalla huiteli, aika uskomattomia muuten nämä painonvaihtelut. Kuitenkin olisi pitänyt näyttää yli kilon vähemmän, että olisin välttynyt uhkapäivän rangaistukselta.Tänään siis näemme Kuinka Possumunkki Selvisi Päivästä syöden Pelkkiä Ufomix-Makeisia!! Onneksi sentään saa juoda, noista karkeista tulee nimittäin melkoinen jano!! Aloitin päivän kupillisella kahvia ja sen kera söin 7 kpl kyseisiä karkkeja. Alkaa olla suu tulessa!! Ehkä tosiaan pitää tutkia kauppojen juomistarjontaa, jos siellä olisi jotain ravitsevaa...

Katsotaan, miten hyvin Ufomixeillä jaksaa, montako pussia niitä saa syötyä, ja mitä se vaikuttaa painotilanteeseen eli :

Kannattaako Ufomixeillä laihduttaa??

keskiviikko, 11. heinäkuuta 2012

Kuinka Ufomix-päivä sujuikaan

 
Rangaistuspäivä alkaa olla illassa. Päivän tulos : syöty yksi kokonainen Ufomix-pussi ja muutama karkki Hotmix-pussista. Hotmixit söin heti aamusta. Nyt tiedän, että nimi kertoo kaiken. Ne on tosiaan HOT! Tyhjään mahaan aamulla pari kuppia kahvia ja muutama Hotmix, niin eipä oo enää Ufomix-mieliteko pahemmin päällä!!

Ne Hotmixit oli pahoja! Niin pahoja, että ihmettelin, kuinka olen joskus saanut syötyä kokonaisen pussillisen Ufomixejä. Töihin olin ottanut evääksi Ufomix-sekoituksen. Mulla oli nälkä jo aika aamusta. Jouduin siis avaamaan Ufomix-pussin. Karkin suuhuni saatuani muistin, miksi tuli vedettyä niitä pussillinen. Nehän oli HYVIÄ, päinvastoin kuin Hotmixit. Astetta pahempi rangaistus olisikin "Päivä pelkillä Hotmix-karkeilla", mutta älkää nyt kukaan vaan menkö sellaista ehdottamaan. Se ois jo liian paha!

Ufomixejä napsin aina sillon tällön. Ei niitäkään silti tyhjään mahaan kovin paljon pysty vetämään. Suklaata pystyis tai jäätelöä. Tai jos saisi välillä ottaa vaikka pienen hedelmäkarkin kaveriks, niin sitten menis taas Ufomixkin. Se on totta, että yhtä lajia ei pysty pelkästään kovin kauan syömään. Mieli rupesi tekemään kaikkea muuta lakritsista, suklaaseen ja hedelmäkarkkeihin. Oikeasta ruuasta puhumattakaan!!Autossa oli keskeneräinen Angry Birds-pussi, jossa oli vielä muutama jäljellä. Kyllä ois niin kovasti mieli tehny ottaa siitä sekaan, mutta vältin kiusauksen.

Koska takaportiksi neuvottiin juominen, käytin sitä hyväkseni. Mitään smoothieita en jaksanu alkaa väsäämään, mutta ostin juotavaa mustikka-proteiinijugurttia, joita join pari. Nehän on semmosia pikkuruikkuja. Ananas-vitamiinimehua ostin myös ja tuli pari lasillista päivän aikana juotua. Vettä tuli juotua PALJON. Karkit janotti!!
Itseäni kiusasin ostamalla tuoreen ruislimpun, kalaa, ihanaa lihaleikkelettä.. Enkä saanu maistaa niistä mitään.Lisäksi säilöin tänään ne mansikat, kävin mustikassa ja säilöin mys mustikkasaaliin.

Nyt tulee tunnustus :( Maistiaistarjoilusta maistoin yhden pienen juustopatongin murun, sellasen maistiaiskokoisen... Mitä maistiaisissa yleensä annetaan, tehän tiedätte. Mansikoita eksyi suuhun 5 kpl... Ja mustikoita ihan pari pientä marjaa...Mutta nämä pikku lipsahdukset annettaneen anteeksi, kun muuten noudatin niin kiltisti Ufomix-dieettiä?Suoritus hyväksyttäneen? Minkä arvosanan saan suorituksesta? Saanen kirjata ylös ainakin rangaistuksen suoritetuksi?

Päivän tulos -0,5 kg oli päivän aikana tippunut. Eli Ufomixeillä pystyy tosiaan laihduttamaan, mutta sitä ei kyllä jaksa kuin korkeintaan päivän joskus harvoin. Nälkä on ihan koko ajan ja vähän väsymyskin päällä...