Haa. Tänään voin ylpeenä kertoa, etten oo syöny mitään herkkuja. Ainakaan vielä wink Eilen ostin kaalia ja jauhelihaa. Tänään mietin, tekisinkö kevyempää vaihtoehtoa eli keittoa, vai rasvaisempaa eli kaalilaatikkoa. Päädyin siihen raskaampaan eli kaalilaatikkoon. Se on nyt uunissa. No tän voi kai laskee siihen "ruualla herkutteluun." :) Mä yritän nyt ihan oikeesti olla ilman herkkuja. Ainaki tän päivän..

Oon muute hommannu nyt jo minihameenkin sitä yhtä uhkapäivää varten uhkaukseksi. Ja liian pieniä vaatteita kokeilin äsken. Yllätyksekseni totesin, että se yks farkkupaita ei ollukaan enää liian pieni. :) Että vaikka kilot ei tipukaan, niin jotain on sentään tapahtunu. Mut ne yhet farkut ja se yks S-koon (on kyllä aika iso S-kooksi) t-paita on mun päällä kyllä niin karseet, että Liian pienet vaatteet päälle-päivästä tulee samalla kyllä kotiarestipäivä. Niitten kans en kyllä kroppaani ulos näytä.

Päivän tähänastiset syömiset :

Klo 9 : Kahvia ja 2 karjalanpiirakkaa
Klo 10 : Puuroa, mehukeittoa, marjajauhetta
Klo 13 : Kourallinen rusinoita
Klo 14.30 : Kaalilaatikkoa
Klo 15.30 kahvia ja porkkanapiirakkaa

No ny mä sorruin. Otin ihan vähän vaan pakkasesta porkkanapiirakkaa kahvin kans. Ja sehän on melkein terveellistä, koska siinä on porkkanaa..

Nyt tulee sit niin hurja juttu, että se on pakko tänne leuhkia!! Tein valtavan urakan OMPELEMALLA uudet napit talvitakkiin. Se takkirukka on ollu pidemmän aikaa ihan muotopuoli, kun nappeja on lähteny, enkä oo löytäny samanlaisia, puhumattakaan, että oisin jaksanu niitä ommella. Noo, eilen markkinoita kierrellessä osu silmiin kivoja puunappeja, joiden arvelin sopivan niihin takin napinrenksuihin. Ostin niitä 5 kpl, ja uskokaa tai älkää, ompelin ne äsken paikalleen. Sen tehtyäni takin taskusta tipahti 50 sentin kolikko sohvalle. Joten sain työpalkankin heti!! Huh,oli kyllä semmonen urakka, ettei pahemmasta väliä. Oon aina inhonnu kaikenlaisia käsitöitä, yksikin napin ompelu on mulle kauhistus. Mut nytpä tein sen!! Saa huutaa hurraata ;)

Voihan kökkömönkiäinen!! Jatkoin äsken tätä tänpäivän ruokalista-kirjoitusta ja kun lähetin, niin mut olikin pullautettu pois vuodatuksesta, ja kaik oli hävinny. Ei inspais kauheesti kirjottaa samoja uudestaan.

Eli ruokalista jatkuu.. Ette kai te kuvitelleet, että noin vähän vaa oisin syöny! ;P

Tossa joskus päiväkahvin jälkeen tuli popsittua taas kourallinen rusinoita. Ostin niitä simaa varten, mut mahtaakohan jäädä yhtään rusinaa pullotettavaks? Onkohan rusinoissa muuten paljonkin kaloreita? Ei kai, nehän on vaan kuivattuja viinirypäleitä..? Haha, arvatkaa mitä? Viimeks, kun ostin viinirypäleitä, niin siinä rasiassaoli yks rypäle kuivanu itestään rusinaksi! Semmonen pieni ruskea pipana. En syöny sitä kuitenkaan... Eihän simakaan nyt sinänsä varsinaisesti mitään laihdutusjuomaa oo, mut sitä nyt on vaan pakko tehä Vapuks. ..

Ja nyt iha äsken söin vielä iltapalaa. Siis :

Klo 21 : pala saaristolaisleipää + oivariinia, kinkkua, juustoa, kurkkua, tomaattia, lasi maitoa. Kevytviili ja sitä marjajauhetta, jota tuli ostettua markkinoilta. Siinä on mustaherukkaa, tyrniä ja jotain yhtä marjaa vielä. En muista mitä.

Joku suositteli puolukkaa kaalilaatikon kans. Ihan totta, kaalilaatikko kyllä huutaa sitä kaverikseen, mut ei oo nyt ees pakkasessa. Unohdin jo, että kaikki pakasteet meni tapaninpäivän myrskyä seuranneessa sähkökatkossa. Silloin olin kyllä iloinen siitä, että viime kesänä tuli käytyä niin laiskasti marjamettässä. Tänä kesänä vois yrittää vähän tsempata siinäkin!