Nyt on avattu jo toinen luukku Maailman Tylsimmästä Joulukalenterista! Eli eilen niukasti aloitettu eteisen siivous on saatettu lähes kokonaan loppuun. Tänään, kun olen iltavuorossa, ehdin aamutuimaan jatkaa suuroperaatiotani, joka sotii kaikkien marttojen suosituksia vastaan. Raivasin tuon vaatekaapin. Vaatteet pihalle tuulettumaan, ylimääräiset roinat roskiin, kaapit ja kaapinpäälliset pesuun! Tein löytöjäkin, kuten upouusi, kunnon sadeviitta, jota olisi kipeästi tarvittu syksyn sadeilmoilla. Viikkasin sen hienosti ylähyllylle, joka vapautui heitettyäni roskiin taannoisen, typerän kirppislöytöni. (= rikkinäinen rinkka!!) Uffillekin löytyi taas lahjoitettavaa, ja pyykkikoriin pyykättävää. Ja huh, sitä pölymäärää kaapin päällä!!!! Ette ikinä uskois! Siinä saa jo herkempi astmakohtauksen ihan. Eteisestä pesin vielä seinät, katon ja peilit. Joten hassua todeta, että tuo keskieteinen on tällä hetkellä tän huushollin siistein paikka!!

 

**********************************************************************************************************************************************

Possumunkin Kaikkien Aikojen Tylsin Joulukalenteri ; eli Joulusiivouslista Isoäidin Tapaan

1. (Eteisen vaatekaappiTakit tuulettaa ja kaappi pestä. )

2. Kaikki keittiön kaapit ja laatikot (ikuisuusprojekti, joka ei valmistu ikinä)

3. Kirjahyllyt pitäisi tyhjentää ja siirtää, että saa pestä lattian myös kirjahyllyjen alta. Pölyt pois hyllyiltä, kirjoista, levyistä ja tuhansista turhista pikkuesineistä. Sitten kaikki kauniisti takaisin hyllyille.

4. Kirjoituspöytien laatikot. Lajittele tavarat tarpeellisiin ja tarpeettomiin. Tarpeettomat hävitykseen!

5. Sauna!

6. Kaikki seinät, katot, lattiat!

7. Ulkoeteinen

8. Vaatehuone jääköön viimeiseksi, koska sitä tuli vähän siivottua jo kirppisprojektin yhteydessä. saa mennä vaikka ens vuoden puolellekin.

9. Muu muu muuu

********************************************************************************************************************************************