Tänään yritin olla aika tarkka näitten kuvaamisten suhteen. ;)

kuvadieetti+001.jpg
Aamupalaksi : kahvia ja jälkiuunileipäpala ilman mitään päällistä.

Täytyy myöntää kyllä, että tää kuva ei oo ihan aito. En nimittäin aamulla muistanu koko kuvadieettiä. Muistin sen vasta myöhemmin puuroa keitellessä.

Tää aamupala oli kai siinä 9 maissa. Sitten innostuin puunaamaan puutarhatöitä takapihallani. Aamupuuron keittoon pääsin siinä 11 maissa. Niihin aikoihin muistin tämän kuvadieetinkin ja sitä varten otin tuon äskeisen huijauskuvan.
Ja kuvauksen päätteeksi :
kuvadieetti+002.jpg
Söin  sen huijausleivän myös. Onneks ei ollu tällä kertaa tän vaarallisempaa kuvausrekvisiittaa ;)

Puuroaamupäiväpala meni myös masuun :
kuvadieetti+003.jpg

Tänään vietin poikkeuksellisesti kaupunkipäivän. Sitä ennen söin vielä :
kuvadieetti+004.jpg

Rentouduin pari tuntia kylpylässä ja sitten kävin vielä kaupassa. Kaupan pihalla myytiin vielä mansikoita tarjoushintaan. Niitä söin muutaman ja jopa kuvasin !!!
kuvadieetti+005.jpg


 Tässä täytyy tunnustaa, että sen sijaan kuvaamatta jäi kaupan juusto- ja makkaramaistiaiset. ;P Mitähän maistattaja ois tuuminu, kun olisin vetänyt kameran kassistani ja kuvannut suupalat ennen masuun heittoa?Olisiko luullut ehkä kilpailijan vakoilijaksi ;D
Kaupasta tultua totesin olevani liikkeellä ihan väärään aikaan. Oli kello neljän ruuhka ja liikenne seisoi... Siinä ruuhkassa seistessä tuli kumma muistikuva, että olisin ihan vasta ajellut jonkun kanssa kaupungilla ja yhtäkkiä pelästynyt, että olenko bussikaistalla. Ihan kuulin sanani sille vieressä istujalle, että "ei kai tää nyt oo joku bussikaista?" Kelasin mielessäni, koska ja missä tällainen muka olisi voinut tapahtua, sillä en ole kyllä aikoihin ajellut missään kaupungissa, missä olisi omat bussikaistat. Untako? Pakko olla, sillä ei se tottakaan voinut olla. Sekoitan jo unen ja todellisuuden... Mutta pääasia, etten nukahtanut autonrattiin siinä ruuhkassa. Ruuhkassa seisominen on yllättävän unettavaa...

Kotona perkasin mansikat, ja samalla popsin niistä varmaan puolet. En kuvannut marja kerrallaan. ;)

Ruuaksi siinä.. hmm... ehkä viiden puol kuuden kieppeillä :
kuvadieetti+006.jpg

Savukalasalaattia ja OMAN (kukka)MAAN perunoita ;)


kuvadieetti+007.jpg
Joskus ehkä kello 20 : 2 nektariinia.Aika kevyt päivä tänään, vaikka itse kehunkin. Vältin jopa kiusauksen ostaa kauppareissulla jäätelöä, vaikka ois ollu tarjouksessa. Kerran näinkin! :)