Kummallista. Joka vuosi se yllättää. Talvikelikö? Ehei, talvikelistä ei tietoakaan, mutta Joulu se jaksaa aina yllättää Possumunkin. Ruohonleikkuusta suoraan Joulupukkiin!! Possumunkki elää omassa mielessään vielä suunnilleen jotain elokuuta, kun yhtäkkiä alkaa tulvia pikkujoulukutsuja ja jouluavauksia. Naapureiden ikkunoille kynttelikköjä. Ihmiset kehuu kuuntelevansa jo joululauluja, ja kyselevät jopa osoitteita joulukortteja varten!! Keskellä Kesää!! Possumunkin joulutunnelma on toistaiseksi keskittynyt vasta siivouksiin, mutta tottahan se on, että Joulu tulee ja lujaa!! Ens su on jo  adventti, HURJAA!!

Viikonlopun kahdet pikkujoulut tuntuivat lähinnä vitsiltä. Mutta onhan se ihan hauskaakin. Se Joulutunnelma vielä vaan on ollut kateissa. Sitä tunnelmaa Possumunkki on nyt tämän illan metsästänyt.  Kynttilät palamaan ja joululaulut soimaan!! Pikkuhiljaa se alkaa sieltä viritä. Ehkä Possumunkki hyvinkin jo huomenna hyppii työmaalla tonttulakki päässä ja lauleskelee tippetapia..

Onhan se niin kiva, kun saa alkaa joulusuklaitakin syömään. Ja pipareita. ja...

Voi kuulkaa, kyllä mun laihari taitaa mennä nyt joululomille. Ja todennäköisesti tulette karkkipurkin saamaan, sillä eihän kaiken tämän pikkujoulu- ja jouluajan keskellä painoa pysty ainakaan pudottamaan, nostamaan pikemminkin...Että pian tulee varmaan teille "sellainen taika, että namusia sataa suuhun"

Tyhmyyksissäni, kun menin lupaamaan arpoa teille tämän karkkipurkin kaapistani, jos en saa marraskuun loppuun mennessä painoa alle 77. Ja aika epätodennäköistä että saisin...

MUKAVAA PIKKUJOULUAIKAA JA JOULUTUNNELMAISTA MIELTÄ JOKAISELLE!!