Hyvää alkanutta viikkoa kaikille kanssalaihduttajille ja mukana myötäeläjille!

Oikeaoppisesti kai laihduttajan päivärytmi menis näin : "Aamulla herättyäni tein tunnin reippaan aamulenkin. Sen jälkeen suihkuun ja aamupalalle. Klo 11 maissa söin terveellisen aterian, jonka olin suunnitellut jo hyvissä ajoin eilispäivän kauppareissulla.."

Possumunkki jaksoi vaivoin herätä. Sai kahvin voimin lopulta silmänsä auki. Lähti sitten vapaapäivänään toimittamaan asioita, jossa meni koko aamupäivä. Sen jälkeen kiljuvan nälkäisenä kauppaan, kiljuvan nälkäisenä syömään ja sen jälkeen alkaa suunnittelemaan päivälenkkiä, ennen kuin ulkona ihanasti paistava aurinko laskee mailleen, mutta silloinhan on tietysti masu niin täynnä, että pitää ensin vähän aikaa sulatella, ennen kuin saa itseään mihinkään siirrettyä..

Kertokaa nyt hyvät ihmiset, osaatteko te ihan oikeesti suunnitella ajankäytön niin järkevästi, että ootte lenkillä ENNEN syöntiä?? Tai tuleeko mieleen mennä KYLLÄISENÄ kauppaan?? Ei mulla ainakaan. Kauppaan menee joko töitten jälkeen tai uimahallireissulla tai muitten asioitten hoitamisen jälkeen, ja silloinhan ON nälkä!!

En ostanu silti mitään karkkia, vaikka kaupassa ois olluki paljon isommat irtokarkkivalikoimat, ku R-Kioskilla. Vilkaisin vaan sinnepäin.. Laitoin noin vaativan otsikonkin, sillä aion kyllä vakaasti pitää sen karkittoman viikon viikonloppuun asti.

Eli Päivän menu tähän mennessä :

Klo 9 maissa kahvi ja ruisleipä + sulatejuusto

klo 10 kahvi ja pieni kaurakeksi

Klo 13.30 Kanaa ja salaattia

Tässä välissä kävelylenkki ja siivous

Klo 17.45 ihan mieletön nälkä. Pistelin poskeeni 2 ruisleipää juusto- ja lohipäällisellä, salaattia ja jugurtin. VIELÄKIN jaksais syödä, mutta saa riittää. Illalla on vielä jumppa

Klo 21 Omena