siinä tän päivän repsahukset... töissä... Oli niin ankee päivä, että piti saada vähän lohturuokaa... Nii ja suklaata meni kans yks palanen. Eväänä oli pari lohileipää.. Kuka keksis mulle lohtuvaihtoehon noille nameille? Työpaikalta ei saa lenkillekään häippästä. Porkkanoista en tykkää, ne on pahoja.

Mä oon nyt vähän hukassa tän laihisyrityksen kans. En saa itteeni ruotuun enkä painoo tippumaan. En sitten itkemälläkää, vaikka se polttaakin kaloreita enemmän ku nauraminen!

Uimahallissa kävin. Uinti olikin vaihteeks kivaa ja rentouttavaa. Viereisen radan kilpauimarit innosti itteäkin uimaan. Uin kahta lenkkiä vaille 2000 m. Sitten Rinkeli ilmestyi radalle ja uinti vaihtui juoruiluksi ja vedessä lellumiseksi. Mutta johan siinä tulikin uitua. Poikkesin vielä kaupassa hakemassa grillatun broilerin ja VALMISTA salaattia. Söin sitä ihan liikaa, joten sinne meni nekin kuntoilut.

Plaaaaaaaaaaaaaahhh!!!

Meinasin hämätä kevään ensi kärpästä osoittamalla sitä lätkän sijaan kameralla ja nappaamalla siitä kuvan, mutta kamerasta olikin tietty akku loppu. Kohta loppuu kännykästäkin. Musta itestä puhumattakaan.