Järjestelin vähän tätä blogiani. Sain vihdoinkin selvitettyä, mitä ihmettä nuo kategoriat on muka olevinaan, ja mitä apua niistä tässä blogissa vois olla. Nehän on vähän kuin sisällysluettelo. Nyt on sit munkin höpinät jaettu kategorioihin. Nyt on helpompi vaikka vertailla, onko päivän Menuissa tapahtunu muutoksia, eli onko juustokurkkuvoileipien määrässä tapahtunu muutosta viimeisten kahden kuukauden aikana,  HAHHAA!

Järkeviä juttuja-osio kuulostaa vaativalta. Pitäähän sellainenkin toki olla. Yhden järkevän, opettavaisen kertomuksen olen jo kirjoittanutkin. Vakavahenkinen kertomus siitä, kuinka Possumunkki voittaa Hesburger-kiusauksen. Ajattelin tarjota sitä aamunavaukseksi Painonvartijoille. Ai niin, eihän Painonvartijoita enää olekaan. No, se pysyy sitten Possumunkin sivuilla kirjoittajansa parhaana aikaansaannoksena! Mitähän muuta sinne vois kirjoittaa? En tiedä. Antakaa te hyviä ohjeita, niin lisään ne sinne!

Joutavanpäiväistä löpinää Possumunkin elämästä ei kaivanne selityksiä Se on täynnä kaikkia turhanpäiväisiä, paremman tekemisen puutteessa kirjoitettuja mietteitä ja päivämuisteluksia.

Muuta höpönpöpöä sisältää kaikkia muita Possumunkin maailmalla kohtaamia ihmetyksiä, kuten vaikka Helsingin suurimman hampurilaisen!

Ruokia, joita Possumunkki ei syö ei tarvinne myöskään esittelyä. Se on ihan varmuuden vuoksi vaan kirjoitettu. Ettäs tiedätte, mitä ei kannata tarjota, jos kutsutte joskus Possumunkin päivällisvieraaksi.

VAROITUS jne... on tarkoitettu varoitukseksi kanssalaihduttajille. Näitä juttuja luettuaan, voi tulla pakottava tarve kaasuttaa herkkukauppaan.

Sitten on vielä yksi Kategoria : Possumunkki ja Rinkeli. Rinkeli on Possumunkin ystävä, ja paras laihdutusvalmentaja netin ulkopuolella. Rinkeli jakaa terveysneuvojaan kaikille ja ilmaiseksi, oli sitten kiinnostunut, tai ei. Joten tässä blogissahan Rinkeli ansaitsee oman Kategoriansa ihan ehdottomasti!