HUH! Eilinen löytö vaatehuoneen tuuletuskanavasta (lue edellinen postaus) vei kyllä lahjakkaasti ruokahalut siltä iltaa. Mieluiten ei silti enempää moista apua laihdutuksen tueksi. Meinasi viedä nimittäin ruokahalun lisäksi yöunetkin, ja nukkuminenhan kuulemani mukaan laihduttaa myös..

Riittävästi apua siivekkäästä ei kuitenkaan ollut. Paino 76,5. Kilon enemmän kuin suurin alitukseni, jolla varjelin Kanelin herkkupäivästä. Silloinhan saavutin peräti lukeman 75,5, ja tämä lukema pitäisi nyt seuraavaksi alittaa. Joudun siiis kärsimään nyt viikon suklaarangaistuksen! Eli yksi pala suklaata päivässä viikon ajan, eikä mitään muuta makeaa, niinhän se meni. Alunperin tuossa luki nimenomaan tummaa suklaata, mutta Osakainen suostui onneksi myönnytykseen, että se voi olla Fazerin Sinistä. En nimittäin tykkää yhtään tummasta suklaasta. Fazerin Sinisen syöminen ei tule tuottamaan vaikeuksia. Tosin yksi pala voi tehdä kyllä kiukkuiseksi ;) Ja toivottavasti ei tuu viikon aikana kyläilyjä tai pullia työpaikalle. Niistä kieltäytyminen on nimittäin aina kiusallista. Ja jos kaikesta huolimatta lankean, niin silloinhan rangaistus tietysti moninkertaistuu, eli joudunkin syömään kokonaisen levyn, vai mitä? ;)


Viime viikkojen painoseuranta :
 77,5
77
78
78
77
76,5
78
77
76
78,5
77
77
76
75,5
77
76,5
77
76,5Nyt onkin sitten enää yksi rangaistus jäljellä listassa. Keksiikö joku lisää, vai myönnättekö mulle 2 viikon päästä jo joululoman, jonka aikana saan mässätä surutta, ihan mitä lystää, niin, että lihon 30 kiloa, ja turpoan kuin pullataikina SUUREKSI, VALTAVAKSI JOULUPORSAAKSI??? Katotaanko, miten äkkiä Possumunkki lihoo koko 30 kiloa takaisin??? ;)