Kyllä mun herkkupäivä tällä viikolla venyikin koko viikonlopun mittaiseksi. Kolmipäiväiseksi siis, sillä se alkoi jo perjantaina. Perjantaina taisin kirjatakin tänne menun. Sen jälkeen aika on toteutunut aika lailla tyyliin "Ei meillä lasketa!" Voin yrittää muistella syömisiä, mutta muistamisesta en mee sitten ollenkaan enää takeisiin. wink

Lauantaimenu :

Klo 7 : Kahvi ja kahvin kans jotain. Ehkä leipää?

Klo 10 : Kahvi ja voisilmäpulla

Klo 12 : Näpistelin vähän broilerinlihaa, kahvia, pieni pala mansikkaleivosta ja jäälauttaleivosta

Klo 17 : Broileririsottoa, salaattia, leipää, maitoa, jäätelöä

Klo 20 : Kahvia, 2 ruisleipää, jossa päällä oivariinia, juustoa, lihapala, kurkkua, 2 pientä palaa jäälauttaleivosta

Sitten :

Tämän päivän menu :

Klo 8 : Kahvia ja pieni pala mansikkaleivosta, munkki

Klo 12 : Porkkanakeittoa, lihakastiketta ja 2 perunaa, salaattia, 2 pientä sämpylää voin kanssa, maitoa, kiivikiisseliä

Klo 14 : Kahvia ja pieni pala
mansikkaleivosta

Iltapäivällä olin auton kans liikkeellä Satuin ajamaan myös erään makeistukun ohi. Ei sentään, en onnistunut ajamaan ohi, vaan tietysti poikkesin sinne!wink Olin kuitenkin tehnyt pyhän päätöksen, etten ostele ylettömästi. En mitään isoa pakkausta suklaapusuja, tai mitään muutakaan, vaikka sais kuinka halvalla. Yllätyksekseni myyjä ei ilahtunutkaan minut nähdessään. Kyllä jo naamasta pitäisi karkinystävä, potentiaalinen jättiostaja tunnistaa ja hihkaista innoissaan : Tervetuloa!! Myyjä sanoi vaan yrmeästi päivää, eikä virkkanut sen enempää. Ei edes maistiaiskarkkia tarjonnut. Senkin sain napata ihan oma-aloitteisesti. Ostoskärryyn lähti vain paketti jotain kaura-jugurtti-välipalakeksejä, yksi Dajm-patukka ja joku energiapatukka. Kassalle tullessani maistiaiskori oli nostettu piiloon kauemmas. Siinä oli enää muutama karkki jäljellä. Kuinka nuukaa!!

Automatkan aikana tuli siis syötyä se Dajm-patukka, energiapatukka (ei ollut yhtä hyvää kuin Dajm) ja Fazerina-tuutti. Kotiin ajellessa marmatin vielä mielessäni yrmeää karkkimyyjää, joka ei edes maistiaista tarjonnut. Muistui samalla mieleen eräät messut, joissa messuedustaja karjaisi ohikulkijalle, että "vain yksi karkki per naama!"  Pah, eihän sitä asiaa niin kuulu hoitaa, se on huonoa mainosta. Karkkia jakaessa pitää hymyillä ja kehoittaa ottamaan vielä toinenkin kourallinen ja vielä taskuun vähän kotituliaisiakin! Messujen päätarkoitushan on syödä karkkia! Mä ainakin painan negatiivisessa mielessä mieleeni ne yritykset, ketkä kehtaa pihtailla karkkejen kans.

Noo, ehkä sillä karkkimyyjällä oli tänään vain huono päivä, eikä tunnistanu ostavaa vakioasiakasta. Viimeisenä jäi kuitenkin Dajmin maku mieleen, että ihan paha maku suuhun ei sentään siitäkään paikasta jääny.

Kotona illalla söin vielä jotain R-kioskilta löytämääni proteiinirahkaa. Ei kovin hääppösen makuista, mutta sanotaanko vaikka, niinku entinen poika, että "ennen syö, ku selkääns ottaa". Ja sit maistoin 2 siitä pihistä karkkitukusta ostamaani kaura-jugurtti-keksiä. Niistäkin voi todeta, että menetteli, mutta herkullisempaakin on tullu syötyä, ihan jo tän päivän aikanakin! smiley