Tänään Possumunkille tapahtui niin merkillinen juttu, että se on ihan pakko tänne kertoa.smiley

Illansuussa Possumunkki lähti kävelylenkille vähän haukkaamaan happea ja nuuhkimaan raitista suojailmaa sekä Sisutehtaan herkullisia karkkituoksuja. Jos ei voi karkkia syödä, niin voi sitä ainakin haistella, Possumunkki tuumi. Sitäpaitsi Sisutehtaalla käynnistä tuli n viiden kilsan lenkki, joka sekin oli ihan sopiva.

Sisutehtaalta palatessa Possumunkin mielestä oli jo vähän tylsää kävellä yksin pimeässä räntäsateessa. Possumunkki päätti ajankulukseen soittaa Rinkelille, kun tuo eilinen ystävänpäiväsoittokin oli jäänyt soittamatta. Rinkeli vastasi melko pian. Matka olikin heti hauskempi, kun sai juttu seuraa. Kunnes yhtäkkiä, viuh, jalka luisti ja Possumunkki tupsahti polvilleen. Jää lumen alla oli pettävän arvaamaton. Onneksi se pehmensi kuitenkin alastuloa. Ei käynyt kuinkaan ainakaan Possumunkille. Puhelin oli pudonnut myös lumeen. possumunkki poimi sen käsiinsä jatkaakseen puhelua. Puhelu oli kuitenkin katkennut.  Puhelin oli ihan lumessa. Possumunkki puhdisti sitä lapasellaan, kun samassa se soi.

- Miksi sinä katkaisit? Rinkeli tiukkasi.
- Noo, kun liukastuin, Possumunkki vastasi.
- Kannattaisi olla varovaisempi, Rinkeli tuhahti. Jatkoi sitten juttua siitä, mihin oli jääty.

Eipä siinä mitään, mutta kun lopulta oli moneen kertaan heipat sanottu, ja katkaistu puhelu, niin Possumunkki sattui vielä vilkaisemaan puhelintaan. Mitä ihmettä!?? Siinä oli tekstiviestin lähetys kesken, vastaanottaja Rinkeli ja kirjoitettu valmiiksi : Soittelen myöhemmin!

Sellaista ei Possumunkki ainakaan ollut kirjoittanut! Puhelin oli ilmeisesti ihan omatoimisesti puhelun katkettua päättänyt viestittää Rinkelille, että soittelen myöhemmin?! Omituista! Ja vähän turhan omatoimista, Possumunkin mielestä, sillä ei Possumunkki tiedä, tulisiko sitä myöhemmin enää uudelleen soiteltua!!

Miten tämmöinen oli mahdollista? Asialla kummitukset vaiko liian moderni nykytekniikka? Onko kenellekään muulle sattunut koskaan moista?

Ilmeisesti Possumunkin kännykkä on oikein todellinen älypuhelin!!!