No nih, rakkaat kanssalaihduttajat, neuvonantajat ja kuka mistäkin syystä blogiini eksyneet!

Possumunkki aloitti laihduttamisen heti joulun jälkeen. Ja nyt ollaan Juhannuksessa. Ihan lievälle ylipainolle en tänä aikana kerinnyt, mutta ei kauheesti puutu. 1,5 kiloa pois, niin sitte oisin jo lievä tapaus. On kuitenki 22 kiloo häippässy, ja pienet vaatteet n muuttunu suuriks. Ohan siinä ihan aihetta juhlaan ja riemuun ja arvontaan! Uus arvonta tulee sit syksymmällä, jos saan vielä tästä sen 1,5 kiloo pois. 

- Jos?

- Nii-i! Jos! Lähen nyt juhannusreissuun ja sit ens viikolla pitemmäks aikaa lomalle. Vasta heinäkuun viimesellä viikolla palaan takasin tänne blogimaailmaan. Katoan pois kaiken tietotekniikan ulkopuolelle. Tuskin ees vaakalle pääsen sinä aikana!! Joten, riskinä on totaalinen repsahdus. 22 kiloo on melkosen vaikee saada pois. Vaikka oikean asenteen päälle saatua se kävikin loppujen lopuks aika helposti. Mutta se on kyllä ylivoimasesti paljon helpompaa saada tulemaan takasin, ja vaikka kaksinkertasena. Nyt monet on jo ihmetelly mun muodonmuutosta. Mahtaako käydä niin, että heinäkuun lopussa on taas uuden ihmettelyn aika, kun oon onnistunu muuttamaan taas kerran muotoani, sinne paksumpaan suuntaan...? Huii, apuaaa, auttakaa!

Julistan siis Possumunkin pikaisen kesäkilpailun alkaneeksi. Anna neuvosi, kuinka vältyn paisumasta kaksinkertaiseksi lomallani!! Voit kommentoida tähän ketjuun. Palkitsen mielestäni parhaan (tehokkaimman/ hauskimman/ vitsikkäimmän/minut liikkeelle- tai asioita järkevästi ajattelemaan saavan tms...) neuvon sekä lisäksi arvon palkinnon kaikkien jotakin (=kirjoittanut vaikka pöö) tähän ketjuun kommentoineiden kesken. Siis kaksi palkintoa!

Vastausaikaa on ma-iltaan (27.6.) klo 23 saakka. silloin valitsen ja arvon voittajat sekä ilmoitan heidät tällä sivulla tai suoraan sähköposteihin, jos olette laittaneet sähköpostiosoitteet. Tiistaipäivän aikana toivon saavani voittajien osoitteet, että voin keskiviikkona lähettää palkinnot. (Muussa tapauksessa palkinnon saaminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen.)

 

Eli nyt sitten vaan kaikki osallistumaan tsemppaajieni kiitoslahjojen arvontaan!