Toukokuu alkaa kyllä mahottoman huonosti tiukistelun kannalta. Heti eka päivä on vappu. Ja tulossa vieraita. Mahdankohan malttaa pelkästään vaan syöttää herkkuja MUILLE...?! Sitte viikonloppuna ois kumpanakin päivänä synttäripippalot... Pitäisköhän lintsata toiset...?

Noo... eletään päivä kerrallaan. Tässä alkaa tän vappupäivän menu :

Klo 9 : 2 kuppia kahvia ja näkkäri oivariinilla

(Tässä välissä kävin ihastelemassa keväistä luontoa. Nyt on joka paikka täynnä valkovuokkoja, lehdet puhkeamassa hiirenkorville ja muutamia voikukkia)

Klo 12.30 : Purkinloput raejuustoa, puuroa ja mehukeittoa


klo 15.30  vieraita odotellessa : 1 juusto-kinkkusarvi, 2 palaa ruisleipää, salaattia, 1 valkosuklaamustikkamuffinsi

Päivän kiusaukset vasta edessä. Jatkuu illalla

Eli nyt jatkuu :

En muista kellonaikoja, mut pitkin iltaa tuli syötyä : 2 juustokinkkusarvea, pala kinkkupiirakkaa, pulla, valkosuklaamustikkamuffini, munkki ,  3 lasia simaa, muutama pala ruisleipää ja salaattia

KRÖ-HÖÖÖM! !!

Näin alkoi siis tiukka, totinen toukukuu....

Viikon herkkupäivä tuli siis pidettyä jo heti alkuun.. Ja jos huomasitte lisäsin tuonne sivupalkkiin uuden laatikon eli Tiukan Totisen toukokuun syntilistan. On jo aika pitkä, vaikka eletään vasta ekaa päivää. Vappu lienee lieventävä asianhaara, tosin vaaka ei tunne armoa, ja nää mässyt tulee nostamaan taas huomisen punnitustuloksen.  Toivon mukaan tuo lista ei kuitenkaan ihan hillittömäksi pitene. Mitähän ois hyvin lyhytnimisiä herkkuja, joilla sen vois estää??