Heh, nää mun kirjotukset menee viikko viikon jälkeen aika samaa rataansa. Nyt on taas vuorossa se viimeinen ilta ennen punnitusta, jolloin kirjoitan, että paino on taas noususuhdanteessa eikä taida enää huomiseks laskee. Vähän jännitystä teille. Tosin tällä kertaa se pitää paikkansa. Vaaka näyttää tällä hetkellä 1,5 kg enemmän ku viime viikon punnituksessa, joten ei se mitenkään huomenaamulla voi ainakaan miinusta näyttää. Plussaa ostoksista, plussaa ostoksista!!

Onkohan mulle käyny niin, että, kun tiedän liikkuvani paljon, niin huomaamattani annan itselleni myös luvan syödä enemmän? Niin kai sit. Herkkuja tulee ainakin vedettyä naamaan. Pyöräki on ruvennu ylämäissä kitiseen. Liekö ketjut rasvauksen tarpeessa, vai mitä lie valittaa? Toistaiseks ei oo kuitenkaan vielä välille jättäny. KOP KOP!

Huomiseen!

 

P.S. Onko teillä koskaan käyny niin, että kesken ryhmäjumpan hyppelyn tulee yhtäkkiä kauhee pissihätä..? Nolo olo. Ei kehtaa häippästäkään mihinkään...Mulle kävi niin tänään, mietin jo, että mitä tässä tekis, mut meniki sit onneks vaan ohi