Mulla on nyt sellainen ongelma, että en osaa arvioida omaa vaatekokoani...  Viime syksynä tuli heitettyä pieneksi jääneitä farkkuja pois. Ajattelin silloin, etten kumminkaan koskaan enää niihin mahdu. Nyt harmittaa hävitys, kun nyt saattaisin mahtuakin! Jokunen niitä pieneksi jääneitä on tullut säästettyä, ja ne on kaikki mahtuneet. Syksyllä kiristäneet paidat on nyt reilusti passeleita. Osa vaatteista on kerta kaikkiaan liian isoja pidettäväksi Joidenkin kohtalon ratkaisin vyöllä. Nuo jouluna kiristäneet ja pikkuhiljaa käyttöönotetut farkut on nyt vyön tarpeessa. Samoin farkkuhame menee vyön kans, tosin löysin kirpparilta sopivankin..

Haa, olipas mahtavaa päästä kirjoittamaan tuo edellä oleva!! Mut se varsinainen vaateongelma on tosiaan tuo ensimmäinen lause. En oo vielä sinut uuden kokoni kans. Kaupassa on niin hölmö tunne, kun en kerta kaikkiaan tiedä, minkä kokoista vaatetta sovituskoppiin kantais. Tuntuu niin tyhmältä kokeilla kauhean monia eri kokoja. Kauheesti en oo kyllä ostellukaan, jokusen t-paidan. Kokojen kans on vielä sekin ongelma, että samat koot on eri vaatteissa eri kokoisia!! Jonkun paidan L-koko voi olla todella suuri, toisessa paidassa se taas on ku mikäkin lasten paita! Postimyynnistä tuli tilattu yks selkeesti liian suuri paita. Siinä on painettu teksti, niin ei oikein voi vaihtaakaan. Tartten sitä yhessä työtapahtumassa ens syksynä. No, ehkä se menee. Toivon kuitenkin niin päin, etten oo siihen mennessä lihonu takaisin paitaan sopivaksi, tai mikä pahinta ; että se olisikin käynyt jo pieneksi!!

Jotenkin uskomattomalta se kyllä tuntuu, että on saanu noin paljon painoo pois. Ja hurjalta ajatella, miten paljon on painanutkaan, kun on vieläkin lihava, vaikka on noin paljon jo pudottanut!!Se on vähän jo aika masentavaakin. Ainakin 10 kiloa pitäis vielä saada pois, että vois olla itseensä tyytyväinen.