Kiitos ehdotuksista Partapappa ja Sorvatar!

Partapapan kommentti kolahti. Sillon ku oon töissä, huokailen, että ai, kun sais olla kotona, sais olla vaan, eikä tarttis tehä mitään. Nyt, ku saan olla, valitan tylsistymistä ja tekemisen puutetta. Kyllä se on totta, että välillä tekee hyvää sekin, ettei oo mitään tekemistä. Miks aina pitäis olla menossa ja vouhkasta? Mutta kaipa se n niin, että sellanen vouhotus jää helposti päälle. Omaa itteensäkö sillä pakenee?

Sorvatar, kuuntelen tosi harvoin mitään radio-ohjelmia. En ainakaan lenkillä ;) Lenkillä nautin just siitä hiljaisuudesta, ja että saan olla ihan rauhassa omien ajatusteni kans. Mulle lenkki on useesti sellanen oman pään selvittelytilanne. Lenkin aikana saan monta asiaa järjestykseen ja ratkottua. Siks en välttämättä halua ketään ees lenkkiseuraksi mukaan. Varmaan radio-ohjelmissa on kyllä paljon kuuntelemisen arvoisia. Mutta kai tässä tulee nyt taas se mun kärsimättömyys... Vaikka lenkillä en haluakaan mitään kuunnella, niin radio-ohjelmaa kuunnellessa mulla pitää olla jotain tekemistä samalla. Siivoomista. Silittämistä. mitä vaan.

Nyt teinkin jotain mulle itelle tosi harvinaista. Turhautumista purkaakseni lähdin shoppaileen! Ja ostin pari kerää vekkulin väristä lankaa. Yleensä inhoan käsitöitä, mutta jos saisin vaikka lapaset tehdyksi, niin se ois kyllä vähintään yhtä iso juttu kuin vaikka 20 kilon painonpudotus! Siinä samalla vois sitten vaikka kuunnella radio-ohjelmia. Kunha löydän eka puikot jostain kaapin kätköstä. En oo käyttäny niitä aikoihin.

Tuo shoppailu oli kyllä kans aika harvinaista mulle. Yleensä inhoon sitä. Toisekseen se oli aika vaarallistakin, Kaupassa kun on niitä kiusauksia, kuten esim pehmismyynti!! Mutta söin eka tukevan aterian, niin ei ollu kaupassa nälkä, enkä sortunu jätskiin enkä karkkiin. (Että täähän meni aika nappiin tänään, kylläisenä kauppaan kerrankin. Tosin en kyllä sit oikein mitään ruokaa älynny ostaakaan, joten ne ruokaostot tulee varmaan kuuminki taas nälkäsenä tehtyä) Ostin kumisaappaat kesän marjareissuja varten. Entisissä on reikä. Nyt on aika hauskoja kumisaappaita muutn myynnissä. Sit ostin aluslakanan, joka oli tarjouksessa, kukkamultaa, ruukkuruusun ja leipää.

No lehtiä lainaan välillä kirjastosta. Ne tulee yleensä vaan nopeesti plärättyä läpi, niin en välitä ostaa niitä itelle. Kirjoja tulee kans jonku verran luettua. Nyt mulla on kesken Gwen Cooperin kirjoittama Homer-kissan uskomaton elämä. Kirjaiija kertoo siinä oman sokeana syntyneen Homer-kissansa tarinan. On hauska, liikuttava ja jännittävä. Suosittelen!

Blogeja ja sähköposteja harrastan jo nyt ja vähän liikaakin.

Takaperin en viitti kävellä, etten mee nurin

Taidan lähtee nyt purkamaan lopun ylimääräisen energiani kuntosalille. Katsotaan riittääkö sitä vielä kutimen aloittamiseen. Kerrotaan tässä vielä

Päivän Menu

Aamulla Kahvi ja ruisleipä + levite

Päivällä (oisko ollu siinä 12-13) Spelttipuuroa, 3 (HUH!) lohi-juusto-kananmuna-ruisleipää, maitolasi

Klo 17.30 Ruisleipä, päällä levite, kananmuna, kurkkua, maitolasi, jugurtti.

 

Loin silmukat lapasta varten ja tein jo muutaman kierroksen. Voitte veikata, kumpi käy nopeemmin ; lapasten valmistuminen vai mun ylikilojen tippuminen???? Vai jääkö kumpikin kesken??