No niin, nyt se sitten napsahti ; ensimmäinen rangaistus, jonka jouduin toteuttamaan!! Aamupaino oli hyvin kaukana kahden viikon takaisesta. Samassa sentään ku viikko sit, mut siitäpä ei nyt lohtua tähän, sillä se olis pitäny olla vähemmän ku 2 viikkoo sit.. ;)
Listassa lukee :

Pidät mehupaastopäivän ja vastaat kysymykseen, miksi epäonnistuit

Aloitan nyt vaikka jälkimmäisestä. Syynä oli laatikollinen mansikkasuklaapusuja, iso satsi Kindermunia, muutamia muita suklaapatukoita, suuri porkkanakakku, josta ahmin suuren osan pääsiäisenä ynnä muut pääsiäisherkut. en enää ees muista kaikkea. Kuulostaa aika pahalta, vai mitä? Ja taitaa olla vaan osa totuutta. Unohdan syömiset ja petän itseäni, kun en oo enää kirjannu ylös Päivän Menuja. Oliskohan syytä taas aloittaa? Se ehkä hillitsit syömähimoa.

Tuo riittänee vastaukseksi? Ja vastauksen perusteella voi todeta, että olen rangaistukseni ansainnut. Ja päätin suorittaa sen heti alta pois, sillä loppuviikosta on luvassa niin monet eri syömingit. (- Tulikohan tässä jo selitys seuraavaankin epäonnistumiseen? Toivottavasti ei).

Mun mehupaasto on vähän kotitekoinen. Enhän oo sellasta koskaan kokeillu. Aloitin päiväni parilla kupillisella maitokahvia. On ehkä kiellettyä paastossa (?), mut mä en pääse ylös ilman kahvia. Sitten pakkasin mukaan vähän urheilujuomaa, että jaksan pyöräillä. Olen aloittanut taas kevään kunniaksi työmatkapyöräilyn. Ehkä urheilujuomakaan ei ole ihan paastomehua, mutta ei nyt sattunut muuta mehua kaapissa olemaan. Onhan se tavallaan kuitenkin mehua. Sitruunaa. Mutta seuraava juotava täyttää varmasti vaatimukset. Ostin aitoa tyrnimehua. Taatusti mehua ja taatusti terveellistä!! Sitä litkin pitkin päivää. Ja uskokaa vaan, sain koko pullollisen sitä pahaa mehua litkittyä päviän aikana. Vähän nyt annoin työkamujenkin maistaa. Muuten selvisin aika hienosti ja huomiota herättämättä. Ilmoitin vaan meneväni nyt ruokatauolle, ja menin yksin. Yhden appelsiinin ja vähän viinirypäleitä söin kyllä ihan näön vuoksi silti kahvihuoneessa. Mehuahan niistäkin olisi voinut puristaa, mutta onko sillä nyt väliä, puristaako hedelmän mehuksi, vai syökö sellaisenaan? Mutta kukaan ei työpaikalla huomannut, etten syönyt ruokaa, joten en joutunut mitään selittelemään!! wink Kahvia tuli juotua muutamaan kertaan... On ehkä paha paastomoka, mutta ihmisen elimistö nyt  vaan kerta kaikkiaan tarvitsee vähän kahvia.

Ja olo : Aamusta virkeä ja hyväntuulinen, iltapäivästä aloin olla nälkäinen ja kiukkuinen ja kireä. Kotiinpyöräillessä hengästytti ja väsytti. Kauppaan (vain lamppuostolle, ei ruokaa hakemaan) pysähtyessä näkyi vähän jo tähtiä silmissä, mut en kuitenkaan kuukahtanut, vaan selvisin vielä kotiinkin.

Nyt pitäis vielä siivota ja sen jälkeen alan odottamaan uutta aamua, että saan syödä kunnon kaurapuuroa!! Paastokokeen tuloksena voin todeta, etten ole niitä ihmisiä, jotka se tekee iloiseksi ja energiseksi, vaan tulen kiukkuiseksi kuin nälkäinen karhu. Luulen, että jos jatkaisin pidempään, pian kävisin jo jonkun kimppuun...! ;D

P.s. Katotaan illalla vielä iltapaino, onko yhtään ees tippunu syömättömyyden ansiosta? Jos ei, niin alan ehkä ulvoa :D
Paastoillan paino 79 eli kilo lähteny päivän aikana. Ei silti tavoitelukema. Ja tod.näk tulee huomenna korkojen kera takaisin. Nyt nukkumaan, että koittaa nopeammin uusi aamu ja pääsee SYÖMÄÄN!!