... ja jaarittelematta :

Kirppisvaatteet on valmiina hinnoiteltuna ja pakattuna. Huomenna paikalleen. Toivottavasti saan mahdollisimman paljon myytyä. Tai ainaski nyt paikkamaksun tuloilla maksettua, ettei menis miinukselle. Miinusluvut kuuluu vain painomerkintöhin, kirpparista sais tulla plussaa. Kirppispaikan pihalla näyttääkin olevan Uffin laatikko, niin loput vaatteet voi heivata sinne. Hei, enkös mä just kirjottanu tänne vieneeni vaatteita Uffin laatikkoon..?! Miten paljon niitä oikein on!?

Pyöräilykelit alkaa loppua. Tänään kotimatkalla kastuin likomäräksi. Huomiseksi on luvattu kans sadetta. Tosin huomenna on se kirpparille menokin, joten senki puolesta pitää mennä autolla. Keskiviikoks on luvattu vallan myrskyä. Eikä torstainakaan kerkee. Katotaan miten sit perjantaina. Tässähän tulee mieleen ihan se vanha loru, että "maanantaina ei malta, keskiviikkona ei kerkee ja sitten onkin pyhä, laiskuri nukkuu yhä". En kylläkään muista kokonaan, miten se meni. Muistaako joku?Saa mieluusti kertoa mulle sanat, jos muistaa.

Lopuksi pitkästä aikaa Päivän Menyy :

Klo 6 : Aamukahvi, puuro+ mehukeitto

Klo 9 : Pari kuppia kahvia

Klo 12 : Spagettia ja jauhelihakastiketta, salaattia, leipää ja maitoa

Klo 12.30 : Pari kuppia kahvia ja 2 suklaakarkkia

Klo 17 : Pieni pussillinen irtokarkkeja nopeasti hotkaistuna , ruisleipä, jossa raejuustoa, kinkkua, kurkkua + lasi maitoa, voisilmäpulla (lurpsista)

Klo 21 : Jugurtti