Tää viikonloppu on ollu yhtä vieraskestitystä ja mässäilyä. Vaikka koitinkin skarpata tekemällä salaatin, niin pitihän sen kans kaikenlaista muutakin laittaa. Ja unelmatorttua ja suolatikkuja tuli pisteltyä poskeen enemmänkin... Onneksi tän päivän vieraat litki loppuun perjantaiset Coca Colat, niin ei jääny mulle enää kiusaukseks. Sillä sehän on vissi, että niitä en ois ainakaan viemäristä alas laskenu.

Äsken tossa punnitsin, että tällä hetkellä paino on + 2 kiloo, viime keskiviikkoaamun painosta... Tosin punnitsin illalla syönnin jälkeen. Vieraitten kans tuli vähän ulkoiltua. Sitten jännitin, lähteekö he siihen mennessä, että kerkeen tehä vielä iltalenkkini. "E..eihän teillä mitään kiirettä, keitetään vielä kahvit..." Kerkesin tehdä. Jaksoin juosta saman matkan ku eilenki, eli yhtäjaksonen juoksuosuus on nyt  pidentyny. Niinpä ennen 50 minsaa kestäny lenkki, menee nyt 35 minuutissa.

Kaks päivää ois siis aikaa saada yli 2 kiloo pois punnitusaamuun mennessä. Ei tuu onnistumaan... Tiistaina on vielä yhet synttärit, joten joudun punnitseen niitten mässäilyjen jälkeisenä päivänä. Tähän mennessä en oo joutunu kirjaan painopäivyriin plussaa, mutta nyt taitaa napsahtaa. AUTS!