Tämän aamun punnitustulos oli .......77. Eli sama kuin viikko sitte. Tein tässä samalla yhteenvedon kesän jojopeleistä eli viikottaiset punnitustulokset on pomppineet näin :
77,5
77
78
78
77
76,5
78
77
76
78,5
77
77

Jojo on kiva lelu. Oon aina tykänny siitä ;P Vielä KYMMENEN kiloo pitäis saada pois. KYMMENEN, sehän on kauhee määrä, kun en saa lähtemään enää kiloakaan. Mun kaikki energia menee siihen, kun yritän saada ees tän painon pysymään, ettei tuu takasi kaikki ne kilot, jotka joskus vuos sitte pudotin.

No vanha vitsi. Nää natinat te ootte kuulleet varmaan jo satamiljoonaa kertaa. Miks ei sit mitään tapahu? No tässähä oli justiin pitkä kuuma kesä, ja lomat ja kaikki. Kesällä tulee syötyä jäätelöä. Sitä on ihan pakko saada kesällä viilennykseks. Ja lomalla nyt syö, miten sattuu. Ei kesällä voi laihduttaa. Nyt alkaa kesä olla jo menny, mut näin syksyllä taas on pimeetä ja väsyttää, niin pitää saada suklaata. Ihan vaan omaks piristykseks, että jaksaa tätä pimeyttä. Sit tuleeki jo kohta joulu, ja sillo sitä vasta syödäänki! ;)

Vähän heikolta siis näyttää. Mutta Possumunkki syö kaiken muun paitsi sanansa. Listasta näkee, että 76 on pienin paino, johon tällä erää oon yltäny. Se pitäis uhkapäivinä alittaa välttääkseni teidän keksimät rangaistukset, joita on jäljellä vielä :

19.9. Jos et saa seuraavalla kerralla tavotetta kasaan, niin syöt viikon NORMAALIruokia eli kunnon perinteistä kotiruokaa vailla mitään ylimääräisiä herkkuja ym. :)

3.10. 1) Kerro blogissasi, millainen herkkupäivä minun (Kanelin) tulee viettää rangaistuksena sinun plussauksestasi. Saan itse valita päivän kahden viikon sisällä.

17.10. Saat käydä vaa'alla vain kerran ennen seuraavaa virallista punnitusta. Valitse itse sopivin ajankohta tälle välipunnitukselle.

ja tuli tänään yks lisää eli :


31.10. viikon ajan joka päivä yksi pala tummaa suklaata. Mutta vain yksi, eikä mitään muuta sokerijuttua ja joka päivä.