********************************************************************************************************************************************

Possumunkin Kaikkien Aikojen Tylsin Joulukalenteri ; eli Joulusiivouslista Isoäidin Tapaan

1 tehty

2. Kaikki keittiön kaapit (ja laatikot ) (ikuisuusprojekti, joka ei valmistu ikinä)

3. Kirjahyllyt pitäisi tyhjentää ja siirtää, että saa pestä lattian myös kirjahyllyjen alta. Pölyt pois hyllyiltä, kirjoista, levyistä ja tuhansista turhista pikkuesineistä. Sitten kaikki kauniisti takaisin hyllyille.

4. Kirjoituspöytien laatikot. Lajittele tavarat tarpeellisiin ja tarpeettomiin. Tarpeettomat hävitykseen!

5. Sauna!

6. Kaikki seinät, katot, lattiat!

(7. Ulkoeteinen)

8. Vaatehuone jääköön viimeiseksi, koska sitä tuli vähän siivottua jo kirppisprojektin yhteydessä. saa mennä vaikka ens vuoden puolellekin.

9. Muu muu muuu

***********************************************************************************************************************************************

 

Kaikkien aikojen tylsimmän Joulukalenterin 4. luukku löytyi keittiöstä. Eli pesin 4 kpl keittiönlaatikkoja ja järjestelin sisällöt hienosti. Tarkoitus oli ensin tehdä tänään niin pieni homma, että ottaa vain yksi laatikko, mutta onneksi sainkin puhtia puunata nuo kaikki neljä! Possumunkki voi siis viettää joulunsa vaikka lusikkalaatikossa, jos on  oikein kovasti laihtunut!

 

Ja sitä laihtumistahan tässä yritetään, ettei karkkipurkki haihdu tiehensä... Eiliseen punnitukseen sain jo sen vaaditun 77 kg. Mutt eihän se vielä oo kirkossa kuulutettua, että saan marraskuun loppuun asti painon siinäkään ees pysymään. Ja lisätään vielä jännitystä, että paino pitää olla ALLE 77. Muuten arvon karkkipurkin teille! Että pysykäähän linjoilla, voi olla, että vielä namusia sataa suuhun!!