Missähän lienen unissani kompuroinut. Aamulla huomasin jalassani sydämenmuotoisen mustelman! Aika hieno sydäntatuointi se oli. Nyt ei enää näytä niin selvästi sydämeltä. Mutta uskon, että sydämenmuotoinen mustelma jalassa tietää hyvää

Se alkaa olla jo aika kesää! Tänään sai leikata jo nurmikkoakin eka kertaa tänä vuonna! Oli suorastaan hykerryttävä tunne kaivaa ruohonleikkuri esiin.Ihan kaikkea ruohoa en raaskinut leikata, sillä siellä täällä oli nousemassa jotain kivaa, sinistä kukkaa.

 

Paino jumittaa. Sain silti viikonloppuna kommenttia, että oisin laihtunu 2 viikon takasesta näkemästä. Enpä usko, koska vaaka on eri mieltä. Johtu varmaan erilaisista vaatteista. Tai sitten 2 viikon takasesta menkkaturvotuksesta, joka nyt on pois.

 

Nyt sitten ilouutinen kaikille niille, jotka on antaneet täällä noottia mun leivän ja karkinsyönnistä! Eli oon ottanu lopultakin onkeeni, ja lopettanu sekä leivät että herkut. Ainakin vähäksi aikaa Katotaan, auttaako uusi laihistyyli jumittunutta painoa uuteen laskukauteen! Päätöksen kunniaksi laitan tän kirjoituksen kategoriaan "Järkeviä juttuja." Jotain kirjotusta sinnekin kerran.

Päivän menu :

Klo 8.30 : Kuppi kahvia

Klo 10.30 : Puuroa ja mehukeittoa

Klo 12.30 : Salaatti, jossa kiinankaalta, tomaattia, peruna, purjoa, naudanlihaa, raejuustoa

Klo 14.30 : Kahvia, marjarahkaa

Klo 18 : Samaa salaattia kuin em.

Klo 21.30 : Mehukeittoa ja 4 viljan hiutaleita

Ja vettä oon juonu ihan mahani turvoksiin.

 

No mitäs sanotte? Aikas täydellinen laihduttajan Menyy, vai mitä!? Aploodeja?

P.s. Huomaan olevani leivästä vielä riippuvaisempi ku karkeista. Kauhee leivännälkä koko ajan.

P.s. P.s  Mun laihdutus on nyt aika julkinen asia. On pitäny myöntää todeksi, kun tulokset on ruvennu näkymään ja nyt kun jätin herkut pois, niin on helpompi kieltäytyä, kun sanoo suoraan, etten voi ottaa, kun on dieetti ;)