Ja niin kaikki taas tervetuloa Possumunkin itikkakumppaan! Tämä itikkajumppa on vasta 3. tänä keväänä. Ensimmäinen pidettiin keskiviikkoiltana rantajumppana. Eilen illalla oli vain pieni venyttelyjumppa täällä Possumunkin kotona. Tänään jumppia on pidetty peräti kaksi, ensimmäinen tuossa illansuussa pihalla kasvimaan ääressä, ja toinen alkoi juuri äsken täällä sisällä. Kaikki mukaan vaan iltajumppaan. Vielä ehtii, vaikka Possumunkki jo pienen varaslähdön ottikin.

Ja jumppa alkaa :

- Asetu mukavaan asentoon sohvalle tai vaikka nojatuoliin. Rentoudu ja valmistaudu aloittamaan. Jumppa alkaa, kun kuulet tunnuslaulun iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

- Alkumusiikin kuultuasi kääntele päätäsi ja yritä kuulostella, mistä ininä kuuluu. On muuten yllättävän vaikeaa. Tässä vaiheessa todennäköisesti ininä on  vaiennut. Ota uusi rento asento tuolissasi.

- Hetken päästä tunnusmusiikki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alkaa uudestaan kuulua. Tällä kertaa se kuuluu vasemmalta olkapäältäsi. Tee oikealla kädelläsi läppäisyliike vasempaan olkapäähäsi.

- Seuraa ininää ja huido käsilläsi ylös ja alas ja ympäri.Yritä tavoittaa inisijää. Et tue onnistumaan.Ota sen jälkeen taas hyvä asento.

- Huuda auts, läppäise polveasi ja pomppaa pystyyn! Taputa käsiäsi yhteen, kunnes väsyt.

- Jatka edellä mainittuja, kunnes väsyt (-> pidä pieni lepotauko, jatka sitten taas alusta jumppaa, kun kuulet kutsuäänen iiiii) tai saat itikan pyydystettyä. 

- Onnittele itseäsi ja käy lopen uupuneena makuulle.

- Nuku makeasti rankan jumpan päälle, kunnes heräät taas ääneen iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja voit aloittaa yöjumpan...

--

itse olen vielä siinä ekassa vaiheessa, eli yritän kuulostella, missä mokoma inisijä on. Kävi just tuossa korvan juuressa. Sitten katosi. Taitaa laittaa mut tosiaan yöjumpalle.

Tänään tuli ulkoiltua metsässä ja rannalla. Metsässä oli niin kaunista kaikkialla. Suopursukin kukki.

                                        

                                        

Rannalla tuuli niin, ettei eväskori meinannut pysyä pystyssä.

                                 

                                             

 

Oli kiva istua rantakalliolla seuraten veden pärskimistä ja odottaen jättiaaltoa, joka kastelee. Sitä ei tullut, vain jokunen pärske niskaan. Käärmeitäkin oli kuulemma rannalla nähty, mutta ei onneksi ilmestyneet minulle. Tai ehkä nekin oli jo lähteneet tuulen mukaan...

Päivän menu :

Klo 9 : Kahvia, raejuustoa, puuroa, mehukeittoa

Klo 15 : 2 nuotiolla paistettua makkaraa

Klo 16 : Kahvia ja pulla

Klo 20 : Salaattia, tomaattia, paistettua broilerinrintaa

Klo 22.30 : Raejuustoa, mehukeittoa, leseitä.

Ja kävin mä kuntosalillakin vielä rantapäivän jälkeen.