Aku Ankassa, kun Roope ja Kroisos lyö vetoa, niin häviäjä joutuu aina syömään hattunsa. Useimmitenhan siinä viimeisessä kuvassa Roope ojentaa suolaa silinteriään popsivalle Kroisokselle. Mä en viitti hattua syödä, (korkeintaan eineslihapullia!) mutta vähän samaan tyyliin kerään teidän ehdottamia pelokkeita itelleni saadakseni pontta ja tuloksia painonpudotukseeni. Kahden viikon välein katsotaan tilanne, ja jos ei paino ole tippunut yhtään edellisestä lukemasta niin lupaan toteuttaa ne kamaluudet! Jokaisesta ehdottamastanne rangaistuksesta saatte yhden arvan loppuarvontaan, joka on sitten, kun olen päässyt normaalipainooni. Ja ainoa ehtohan uhkaukselle oli, että se pitää olla mahdollinen toteuttaa.. Tässä tuli siis kilpasäännöt kerrattua. Itse hoksasin just, että mun on laitettava myös ehdottajien nimet ylös, enhän niitä muuten enää vuoden päästä mahdollisesti muista. useammankin ehdotuksen saa siis tehdä, se lisää vaan arpamäärää ja saat rutkasti mainetta ja kunniaa täällä Possumunkin sivulla!! ;D

Mä kerron sitten uhkapäivinä, miten kävi, aleniko paino. Tai jos ei alentunut, niin kerron täällä, koska ja miten "hattuni söin". Sehän on Roopestakin aina hauskaa, katsella kuinka Kroisos syö silinteriään. Saman ilon tuon toivottavasti tällä teille lukijat!!

Tämän päivän tavoite oli saada paino alle edellisen lukeman eli 81. Se toteutui. Vaaka näytti aamulla 80. En siis joutunut tänään siivoamaan vaan vietän illan kivan romaanin kimpussa. (Tosin jossain vaiheessa loppuviikostahan se siivous kumminkin on edessä).

Seuraavaan 2 viikon päähän pitäisi paino saada tippumaan alle 80!! Voi ollakin vaikeampi juttu. Koska olen itsepäinen, ja inhoan shoppailua, käänsin shoppailukiellon niin päin, että mun on pakko lähteä kaupunkiin isoon ostariin shoppailemaan. Ehdoksi otetaan, että mukaan pitää ottaa kauppalista oikeesti välttämättömistä ostettavista. Eikä saa mennä spice iceen pehmikselle tai muualle herkuttelemaan. Ei saa myöskään ostaa kukkakimppua, koska ei ole sitä ansainnut.sad Tungoksessa ja ruuhkassa asiallisten tavaroiden etsiminen täyttää taatusti rangaistuksen piirteet. Eikö?!
Mutta se on sitten sen ajan murhe.

TÄNÄÄN VOITTAJAN ON HELPPO HYMYILLÄ, SILLÄ PAINO ALENI KILON EDELLISESTÄ PUNNITUSPÄIVÄSTÄ!!!