Kommentoineita oli yhteensä 16, eli tässä arvontanumerot 1-16.

Taitellaan laput kaksinkerroin.

                                       

Ja sekoitetaan.

 

Nostetaan yksi

Se on....

Nro 8! Ja järjestyksessä kahdeksas kommentoija on nimimerkki PIRET!! Onneksi olkoon! Lähetin postia ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Eli lähetäthän osoitetietosi sähköpostiini possu.munkki@suomi24.fi , niin pääsen lähettämään Sinulle palkintosi.

Sitten se toinen, vaikeampi palkinto. Eli paras neuvo. Pitääpä miettiä ja vielä kerran lukaista kaikki läpi.

Lähes kaikki on sanoneet, että : Pitää juoda paljon vettä!! ja rentoutua ja nauttia kesästä ja niin edelleen... Näinhän se menee. Hyviä neuvoja ja kannustavia kommentteja on kaikilla, joten en osaa sanoa, mikä niistä olisi se kaikkein paras. Annetaan arvan ratkaista se toinenkin.

Nostan taas yhden arvan. Nro 14. Lasken alkupäästä 14(poislukien Pullataikinan tokakommentin ja oman kommenttini). Se on ANITTA!! Onneksi olkoon! 

Mutta sitten huomaan, että loppupäästä lukien tuleekin eri. Ja kääk, huomaankin, että vastauksia olikin 18 eikä 16.Kaksi viimesintä kommenttia ei ole siis olleetkaan tässä arvonnassa mukana... Tämä arpominen olikin vaikeampaa kuin luulin. ;) Ei auta siis muu kuin lisätä vielä ne kaksi puuttuvaa numeroa purkkiin ja arpoa vielä toiset kaksi palkintoa! Kerrankos sitä arvotaan ja mahtaa mennä aikaa, ennen kuin Possumunkin blogissa seuraavan kerran arvotaan.

Kierroksen seuraava voittaja vedetään taas purkista. Nro 7, joka on... JAUNDE!! Paljon onnea!!!

Ja viimeisenä purkista vedetään numero................6, joka onnettaren suosikki on... Roz!! Onneksi olkoon!!

Eli voittajat : Piret,  Anitta,  Jaunde ja Roz, lähetättekö osoitteenne Possumunkin sählöpostiin possu.munkki@suomi24.fi, mielellään huomisen tiistaipäivän aikana, niin ehdin lähettää teille palkintonne ennen lomalle häippäsemistäni?

Onnea voittajille ja kiitokset osallistujille! Mukavaa kesää kaikille.

 

                                                         

Neljä yllätyspakettia odottaa pääsyään oikeisiin osoitteisiin! :)

....

 

P.S. Oon laihtunu eilisestä kilon!!! ;))