Hurja, miten aika kuluu äkkiä!! Ei oo kyllä yhtään sellanen olo, että on huhtikuu alkanu. Tuntuu ehkä joltain maaliskuun alkupäiviltä.

Tänään iski hurja väsymys. Johtuu kai eilisestä kuntosaliraivoomisesta. Tänään ei jaksa ees tuohtua mistään.. Ihan vetelä olo. Pyykit nakkasin just koneeseen. Onneks on pyykkikone keksitty. En kyllä jaksais alkaa nyrkkipyykkäämään.  Eilen ostin Valintatalon keräilytarroilla uuden lattiamopin. Luulis innostavan heti kokeileen, mutta kumma kyllä, on vielä kaupan paketissa.  Noo, kohta komennan itteni tästä ylös ja viskomaan mattoja ulos ja tekemään mopinheilutusliikkeitä!

Mää oon syöny tänää 4 leipää, ja tomaatin, oivariinipurkillisen kurkkua, jugurtin ja omenan sekä pienen purkillisen aidosta maatilan maidosta tehtyä luomujätskiä. Se oli aika hyvää. Ja aion syödä änään vielä kananmunan ja salaattia. Ainakin... Karkkia tekis mieli, mutta en tiedä, jaksanko lähtee kauppaan. Kotikaapissa ei oo mutta kun sitä pahaa tummaa suklaata, ja sitä en saa alas.

Tähän pitäis kai keksii nyt joku mehevä aprillipila. Mut ei tuu mitään mieleen. Ette te kumminkaan uskois, jos väittäisin vaikka, että oon riuduttanu itteni jo ihan alipainon rajoille. Onneks mua ei o kukaan yrittäny aprillata. Ainakaan vielä. Suomi24-sivulla oli ihan hauska aprillipila se suomi24-lehti. Sinänsä ois varmaan kannattava hanke. Lehti menis taatusti kuin kuumille kiville! Lehdistä en oo jaksanu lähtee aprillipiloja ettimään. Oottekos te muut törmänny hauskoihin aprillipiloihin?