Jaaha, Possumunkin tänviikkoinen punnitustulos on viipynyt ja viipynyt... Ootte varmaan jo ehtineet arvella, että ei se ainakaan miinusta ole... Kyllä se Possumunkki ois sen tänne jo heti aamutuimaan kirjannu, jos painoo tippunu ois. Varmaan se on plussaa, ehkä vaikka peräti kilo...! Mutta tuskin sentään olisitte osanneet kuvitella, että se ei oo kilo vaan peräti 2 kiloa!!! Näin se vaan valitettavasti oli, 79 kg näytti vaaka aamulla.  

 

Mutta nyt on ihan pakko selitellä, että päivälläpä se näyttikin vain 78 kg. Ja siinä vaiheessa teki melkein jo mieli kallistua pikku vilpin suuntaan, ja kirjatakin tänne se 78 kg, että ois ollu vain kilo plussaa. Kuka väittikään, että paino on aamulla alimmillaan? Ei pidä näköjään paikkaansa sekään!

 

Kaikesta huolimatta oon silti tyytyväinen itseeni. Oon nimittäin saanu nyt keittiön suursiivouksen tehtyä!! Olikos se nyt 14. luukku. Aika monta päivää oon keittiötä nuohonnut. Tänään viimeiset 2 tuntia. Pesin ikkunaseinän, ikkunanpielet, patterin, patterintauksen, tuolit, pöydän, pöydänjalat, katon (jonka tulin samantien pesseeksi myös olkkarin puolelta, vähän hämähäkinseittejä vähemmäks) sekä lopuksi lattian oikein luutun kanssa kontaten! Nyt vois sanoa vaikka, että :

ONPA SIKASIISTI KEITTIÖ!!

Loppuviikon taidan pitää pientä siivouslomaa. Joten Jagulaarikin muistaa, ettei ota mitään varaslähtöjä olkkariin enää tällä viikolla!

 

Ja painonnoususta huolimatta, palkitsin silti itseni hyvästä siivoustuloksesta peräti kahdella Brundenbergin suukolla! (Tietääkö joku montako miljoonaa kaloria on yhdessä suukossa?!)