Tässä viime viikolla kerroin teille karkkipurkista, jonka ostin ihan vahingossa, ja joka ihan vahingossa joutui tuonne kaappikiusaukseksi. Kuten sanoin, se oli pelkkä vahinko. Oikeesti mähän en koskaan osta mitään herkkuja kaappiin. En ainakaan karkkia. Se on kauheen epäterveellistä ja lihottavaa. Ei kukaan järkevä ihminen ostele karkkeja. Miks ostais? Kun ei edes koskaan syö niitä. Ei ainakaan sillo, ku laihdutuslinjalla. Eikä missään nimessä ainakaan kokonaista kilon purkkia. Niin, että en mää siis tosiaan karkkeja ostele, mut jotenkin se purkki nyt vaan eksy sinne mun ostoskoriin. Niin pakkohan se oli sit maksaa ja kotiin viedä. Vaikka ei syökään karkkia. Ja mää pistin sen tonne kaapin ylähyllylle. Niin korkeelle, ettei sitä ylety sieltä alas ottamaan. Ja vaikka ylettyiskin, niin siinähä on kansi kiinni. Eikä semmosen kannen läpi karkkia voi ottaa, jos sitä ei aukase. Enkä mää ainakaan kyllä sitä aukasta aio!

Joskus voi kyllä käydä kurkottelemassa sinne kaapin ylähyllylle. Ja ottaa sen purkin alas. Ja ihailla sitä, ja vähän vaikka nuuhkiaki ihanaa karkintuoksua. Kattokaa nyt !

                                                  

Mikä ihana näky!!

                                                 

Oikein koko kilo karkkia!! LURPSIS!!!!

Nyt te varmaan luulette, että mää jo sorruin ja avasin purkin ja vedin namit naamaan? Käsi pystyyn, kuka luuli niin??? Antaa tulla, tunnustakaa pois vaan, että niin te luulitte!

MUTTA...

nytpäs erehdyitte! Mää vaan vähän kurkistin. Ja otin pari valokuvaa siitä ihanuudesta. Sitten nousin jakkaralle ja nostin kiusauksen korkeelle hyllylle takaisin. Ja nyt tulee semmonen juttu, joka saa teidätkin lipomaan huulia... NIMITTÄIN...

 

Epäonnen päivä alkaa lähestyä loppuaan, ja sen jälkeen on syytä onnen kääntyä!! Eli Possumunkki aikoo nyt ryhdistäytyä. Ja paino PITÄÄ saada laskusuuntaan. Se on tässä vaiheessa jo vaikeeta. Kilot ei lähe enää niin helposti, ku alkuaikoina. Siks annan itelleni nyt reilusti aikaa. Mut marraskuun loppuun mennessä multa pitää olla lähteny tää tän viikkonen kilo + lisäks vähintään yks kilo lisää eli paino saa olla silloin korkeintaan 77 kiloa! Jos vaaka näyttää sillon yhtään enempää, niin siinä tapauksessa mä arvon ton karkkipurkin lähetettäväks teistä jollekin. Painakaa mieleen ke 30.11!! Silloin siis katsotaan, saako Possumunkki pitää karkkipurkkinsa, vai saako sen joku teistä blogin seuraajista herkukseen!  Huh, ja täähän tarkottaa nyt siis myös sitä, että mä en saa napsia sieltä yhtään, koska sit ei ois enää mitä lähettää. Mahdankohan saada sitä säästettyä? Mitä jos se vaikka ihan vahingossa tippuu vaikka alas, ja putoamisen voimasta purkki halkeaa ja sitten tulee ihan vahingossa popsittua ne karkit...?! Mitähän mää sitten teille selitän...?