Painostava ilma. Odotan ukkosta. Se vähän puhdistais ilmaa. Toivottavasti ehdin silti kirjoittaa tämän ensin loppuun.

Kerroinkin jo, että viikonloppu meni mässäilyn puolelle. Ainakin pe ja la. Tänään olen yrittänyt jo vähän ryhdistäytyä. Mutta nyt järkytänkin teitä kaikkia kanssalaihduttajia, tai muuten mun laihdutusyrityksiä seuraavia, kertomalla mitä kaikkea sitä tulikaan syötyä!!!

Eli perjantaina...

Ensinnäkin töissä söin kahvipöydässä keksejä varmaan pari kourallista. Sinänsä hölmöä, koska ne ei ollu ees mitään hyviä keksejä. Suoraan sanottuna maistu ihan saippualta. No ei se vielä mitään. Oottakaas, kun pääsin kotiin!!Hetkinen, piti tarkistaa... tuli tunne, että nyt toistan itseäni. Ja paikkansa piti. Kerroin jo tuolla aikasemmin, että ostin kaupasta : levyn mustikkasuklaata (on muuten tosi ihanaa, ootteko maistneet?), jäätelötuutin ja lauantaipussin. Ja se oli yks hujaus, kun ne oli masussa. Lisäks söin vierasvarakeksejä kaapista puoli pakettia. Ei nekään muuten ollu mitään hyviä, mutta tulipa syötyä. Ehkä jotkut Marie-keksit saattais säilyäki kaapissa vierasvarana. en oo koskaan tykänny niistä. Ne ei ees maistu millekään. Vai onko täällä muka joku joka myöntää tykkäävänsä niistä??

Sitten eilen eli lauantaina :

No aamulla söin ihan fiksusti puuroa ja mehukeittoa. Sitten lähdin ajelemaan yksiin juhliin. Puolessavälissä sinne matkalla pysähdyin HESBURGERIIN!!!! Söin siellä juustoaterian! Selitin itselleni, ettei ole varmaa tietoa, onko juhlissa ruokakin, joten on varminta syödä nyt, ettei siellä vatsa kurise!! No olihan siellä tietty ruuat. Söin juhla-aterian, johon kuului monenlaista. Lisää en kuitenkaan ottanut, pakko keksiä edes jotain kehua itsestä. Sit oli tietysti kakkukahvit ja pikkuleipiä. Kakkua otin ison palan ja pikkuleipiä tuli popsittua ainaki kaks, jos ei kolme. Paluumatkalla oli vielä ihan pakko saada Heseltä mansikkapehmis. Ja kotona söin loput siitä vierasvarakeksipaketista!!

Nyt te ootte varmaan ihan kauhuissanne, että kylläpä se Possumunkki jaksaakin syödä!! Jaksaa! Ja voin paljastaa, että kaiken lisäks mulla oli eilen illalla vielä nälkä!!

 

Tänään oon koittanu päästä taas kiinni arkeen. Aamulla pelkkä kahvi ja sit lähdin uimaan. Uin 1,5 tuntia koko ajan yhtä soittoa. Päivällä söin salaattia, lihaa, uusia perunoita, päivällä kahvi ja pulla (pulla nyt oli vähän ylimääräistä, mut...) myöhemmin päivällä salaattia, lihaa, raejuustoa, sit iltauinnille ja iltapalaks raejuustoa, mehukeittoa ja leseitä.Vähäsen nälkä tuntuu nyttenkin. Ja tällä hetkellä puntari näyttää painon nousseen kilon keskiviikkoisesta punnituksesta. Että sitä rataa!