Eik oo mahtava karkkiläjä?! Olikohan pöljää ostaa nyt jo virpojien karkit valmiiksi?? Satuin meinaan ajamaan makeistukun ohi. Ja ihan virpojia varten nuo ostin. Maistelin kyllä muutaman tikkarin kuormasta. Ihan vain muutaman. Tarkalleen 5 kpl. Pakkohan niitä oli maistaa, ennen ku antaa viattomille lapsukaisille. Ihan vaan tarkistin, että maku on kohallaan. Ettei ne oo vaikka pilaantuneita. Ja sit kahesta oli lähteny käärepaperi pois. Eihän semmosia voi kenellekään antaa, niin uhrauduin ite syömään ne. Mutta nyt en syö niitä enempää! Kättä päälle. Enkä syö yhtään karkkia koko ens viikolla. Tai mun karkkipäivät on peruttu pääsiäiseen saakka!

Viikonloppuna oon syöny kaikeslaisia herkkuja. Paahtopaistia ja ternimaidosta tehtyä juustoa ja hillakiisseliä ja mignonmunan. Mut nyt loppu se herkuttelu! Se on vissi.

 

Päivälenkillä näin parven joutsenia järvellä. Oli myös poikasia jo vedessä uiskentelemassa. Ihailin niitä tovin. Muuten nyt on aika ankean näköistä. Loskaa ja mustaa likaista lunta joka puolella. Vaikka rakastan kevättä, niin on pakko myöntää, että tän hetken kevätmaisemat ei ole kauniita!

 

P.S. Onpa taas paino tullu kilon takaspäin heti viikonlopun mässytyksen jälkeen. Että on taas tavotetta keskiviikkoaamuun...